6 Appartementen te Elewijt

 

6 nieuw te bouwen appartementen te koop (prijs 275.000-355.000 €) in een centraal gelegen nieuwe residentie, Molenveld 19 te Elewijt.

Oppervlaktes variëren van 88 m² tot 120 m². De indeling van de appartementen: inkomhal met vestiaire, aparte WC, berging/wasplaats, ruime living met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer. Alle appartementen zijn voorzien van ruime terrassen van gemiddeld 17 m², bijkomend zijn de 3 gelijkvloers appartementen voorzien van een verzorgde, aangelegde privé tuin. De afwerking van de appartementen is nog vrij te kiezen en wordt uitgevoerd met kwalitatieve materialen. De appartementen voldoen aan de normen van een BEN-appartement (E-peil 30 of lager). Dit betekent een aanzienlijk lagere energiefactuur en eveneens een korting van 50% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

De residentie is voorzien van een lift en een kelder met ruime individuele bergingen. Parkeren gebeurt achteraan onder een eigen carport, eveneens is er achteraan een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. Dit alles wordt afgesloten d.m.v. een automatische poort.

Voor meer informatie over dit project kan u ons altijd contacteren: